Joko tunnet Työllistä taidolla -palvelun?

Työllistä taidolla on maksuton palvelu, jossa saat yrittäjänä sparrausta työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Palvelun järjestävät ELY-keskus ja TE-palvelut.

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti kasvua ja yrityksen kehittymistä tavoitteleville pienyrityksille, jotka suunnittelevat nyt tai tulevaisuudessa työvoiman hankkimista tai haluavat kehittyä työnantajina. Osallistujalta edellytetään, ettei yritys ole toiminut viittä vuotta kauemmin eikä työllistä tällä hetkellä enempää kuin viisi työntekijää.

Palvelu räätälöidään ihan sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii yrityksesi tilanteeseen parhaiten. Se voi tarkoittaa rekrytointia, osaamisen ostamista toiselta yritykseltä tai kevytyrittäjältä tai vaikkapa harjoittelupaikkojen tarjoamista. Se voi myös tarkoittaa vaikkapa työnantajataitojen kartuttamista ja kehittymistä esihenkilötyössä.

Saat palvelun aikana 3-5 tuntia henkilökohtaista konsultointia, omaan tilanteeseesi laaditun kehittämissuunnitelman sekä pääsyn asiakkaillemme suunniteltuun ohjepankkiin.

Palveluun voi hakea kuukauden kahden ensimmäisen viikon aikana. ELY käsittelee sitten hakemukset ja valitsee osallistujat pian hakuajan päättymisen jälkeen. Elokuun hakuaika päättyy 14.8. klo 16; syyskuussa mukaan voi hakea 1.- 14.9.

Heti kun tieto valinnasta tulee, voidaan yhdessä käynnistää palvelu. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää…

Innostuitko tai haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Puh. 046 8501800 tai paula.jaakkola (at) florecon.fi

Jätä kommentti