Tietosuoja Floreconissa

Pidämme henkilötietosi turvassa. Noudatamme tietosuoja-asetusta ja muuta henkilötietolainsäädäntöä.

Tässä selosteessa kerrotaan, mitä tietoja tarvitsemme, tarpeellisuuden perusteet sekä rekisteröidyn oikeudet omiin tietoihinsa.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena ovat oikeutetut etumme. Käsittelemme henkilötietoja muun muassa siksi, että voimme markkinoida palveluitamme, hoitaa ja ylläpitää asiakassuhteita, laskuttaa, panna täytäntöön sopimuksia sekä hoitaa lakisääteiset velvollisuutemme.

Asiakas-, markkinointi- ja toimittajarekisteri

Käsittelemme rekisterinpitäjänä yritysasiakkaidemme edustajien henkilötietoja, kuten nimi- ja yhteystietoja, tehtävänimikettä, tarjonnanestotietoja sekä muuta rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeellista tietoa. Markkinointiviestinnän voi halutessaan kieltää lähettämällä meille viestin tai puhelimitse.

Henkilörekisteriin tallennettavia tietoja hankimme rekisteröidyiltä itseltään sekä yleisesti saatavilla olevista tietolähteistä, kuten yrityksen verkkosivuilta, palveluntarjoajilta, rekistereistä ja muista luotettavista lähteistä.

Asiakkaamme voivat olla myös yksityishenkilöitä. Säilytämme tällöin tarpeelliset laskutus-, tunnistamis- ja muut asiakassuhteen kannalta tarpeelliset tiedot.

Säilytämme henkilötietoja käsittelytarkoituksen mukaisen ajan. Tarpeettomat tiedot poistamme viipymättä. Päivitämme henkilötietoja jatkuvasti.

Henkilötietojen turvallinen säilyttäminen

Käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja tietoturvallisesti.

Henkilötietoja säilytetään Microsoft Office 365 -pilvipalvelussa. Palvelu on suojattu ja tietoturvan näkökulmasta turvallinen. Tietoja saattaa kuitenkin siirtyä EU:n ulkopuolelle. Tietojen siirrossa noudatetaan tällöin tietosuojalainsäädännön vaatimuksia, ja Microsoft on Privacy Shield-sertifioitu. Lisätietoja Privacy Shieldistä saat täältä.

Nettisivujen tietosuoja

Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Jos haluat estää tai kieltää evästeiden käytön, voit tehdä sen selaimesi yksityisyysasetusten kautta. Evästeet ovat kuitenkin usein tarpeellisia sivuston toimintojen kannalta.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Lisäksi käytämme evästeitä, jotta voimme saada tilastotietoa Google Analyticsista palveluidemme kehittämiseksi. Nettisivujen palvelimella on myös AWStats-työkalu, jonka avulla kerätään tilastotietoja kävijöistä. Nettialustalle tallentuu myös raaka- ja virhelokeja, jotka sisältävät IP-osoitteita. Lokit poistetaan kuukauden kuluessa.

Nettisivuiltamme löytyy linkkejä muille sivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivuilta, kuten Facebook, Twitter ja Linkedin. Ulkopuolisen sisällön käyttö tapahtuu kulloinkin kyseessä olevan sivuston oman rekisteriselosteen mukaisesti.

Florecon on ulkoistanut nettisivujen teknisen ylläpidon Suomen Hostingpalvelu Oy:lle, joka hallinnoi ja suojaa palvelinta.

Rekisteröidyn oikeudet henkilötietojen suojassa

Rekisteröidyn oikeudet on säännelty lailla. Niitä ovat oikeus tutustua tietoihin ja tarkastaa ne, oikeus saada tarpeettomat tiedot poistetuksi, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä, oikeus kieltää suoramarkkinointi sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Lisätietoa oikeuksien sisällöstä saat alla mainitulta yhteyshenkilöltä. Voit myös käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi olemalla yhteydessä häneen.

Rekisterinpitäjä:

Florecon
Y 2882818-4

Yhteyshenkilö:

Paula Jaakkola
paula.jaakkola (at) florecon.fi
Puh. +358 46 850 1800

Päivitetty 4.12.2018