Florecon starttasi: mutkatonta hr-palvelua

Perustin ketterien ja mutkattomien hr-palveluiden yritykseni Floreconin eilen, ja nyt on rekisteröinti valmis. Sen on huomannut ainakin moni myyjä: puhelin on soinut jo melkoisesti, kun uudelle yrittäjälle on tarjoiltu erilaisia palveluita puhelinliittymistä vakuutuksiin.

Smartblockin Mikko Sarkkinen kirjoitti äskettäin LinkedIn-postauksessaan, että ensimmäisen oman yrityksen perustaminen tuntui siltä kuin olisi saanut uuden lelun. Juuri siltä tuntuu nyt minustakin.

Leluista ja leikistä voi viritä monenlaisia ajatuksia. Minulle ne ovat myönteisiä, luovuuden ja aikaansaamisen sävyisiä. Amerikkalaisen tutkija ja professori Brené Brown puhuu siitä, kuinka tärkeää on tunnistaa ilon ja merkityksellisyyden aineksia. Hän rakentaa teoksensa Epätäydellisyyden lahjat  tienviittoihin, joista yksi on leikin ja levon vaaliminen. Laitetaan stoppi sille, hän esittää, että tuottavuus ja uupumus nähdään monesti kuin arvomerkkeinä. Nostetaan kunniaan kehon tarve uudistua. Stuart Brown on puolestaan syventynyt leikin tutkimukseen ja väittää, ettei leikin vastakohta suinkaan ole työ vaan – masennus.

Innokkaana puutarhurina nautin siitä, että voin myös työssäni edistää kasvua ja kukoistamista. Juuri siitä versoi yritykseni nimi Florecon. Kukoistusta tukevaa ja edistävää konsultointia. Ilo silmäkulmassa, ketterästi ja mutkattomasti. Valmiina ja voimissani tekemään pitkääkin päivää silloin kun se on tarpeen.

Haluan antaa asiakkaitteni hyväksi kaiken sen osaamisen, jota olen kasvatellut erilaisissa työtehtävissä, tietoa hakemalla, ajatuksia vaihtamalla, verkostoissa, erilaisissa valmennuksissa. Eikä siinä vielä kaikki: joka päivä on oiva tilaisuus oppia uutta. Yhdessä.

Ollaan yhteyksissä ja verkostoidutaan!

Paula

Jätä kommentti